Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ελεύθερος από το καλοκαίρι ο Emre Can;

Ελεύθερος από το καλοκαίρι ο Emre Can;

Σύμφωνα με τον αξιόπιστο Dominic King της Daily Mail, ο μέσος της Liverpool, Emre Can θα φύγει ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Η μεριά της Liverpool δεν τα έχει βρει με την πλευρά του Can για ανανέωση συμβολαίου και υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Γερμανός να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα το καλοκαίρι.

Η Juventus είχε δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε και απ’ότι φαίνεται η Γηραιά Κυρία είναι ο πιθανότερος προορισμός του.

Το γκολ του Emre Can κόντρα  στην Maribor.
Το γκολ του Emre Can κόντρα στην Maribor.

Σύμφωνα με τον King, ο Can είχε ζητήσει ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του, κάτι το οποίο δεν άρεσε στους ανθρώπους της Liverpool και γι’αυτό δεν προχώρησε το deal.

Τον περασμένο μήνα, ο μέσος των Reds δήλωσε πως είναι χαρούμενος στο Anfield και το μόνο που έχει το μυαλό του, είναι η βελτίωσή του σαν παίκτης.

«Έκανα μεγάλη πρόοδο στα 3 χρόνια που βρίσκομαι εδώ.Είναι η τέταρτη χρονιά μου στην Liverpool και έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια.Το ευχαριστιέμαι που βρίσκομαι εδώ.Είναι ένα τρομερό club»

«Φυσικά και μπορώ να παίξω καλύτερα μερικές φορές, το ξέρω, αλλά πιστεύω η ανάπτυξη μου σαν παίκτης ήταν πολύ καλή μέχρι στιγμής.Προσπαθώ να γίνω ακόμα καλύτερος και δουλεύω σκληρά για αυτό.Γιατί οι υποχρεώσεις μου να είναι διαφορετικές; Έχω ένα συμβόλαιο εδώ, παίζω για την ομάδα, κερδίζω τα λεφτά μου και λατρεύω να παίζω για την Liverpool»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com